Cookie Consent by Privacy Policies Generator

Servicii de decorare

Servicii de decorare

Profi Print ofera clientilor sai o gama completa de servicii de productie publicitara, inclusiv servicii de decorare.

Gama variata de materiale pentru decorari

Specialistii nostri realizeaza  decorari de vitrine (window graphic), de pardoseli (floor graphic) sablari de geamuri si vitrine. Profi Print realizeaza decorarile prin imprimarea imaginii pe autocolant alb sau transparent si pe tapet printabil. Realizam placari de pereti cu fotomontaje PVC imprimate pe forex si komatex la orice dimensiuni, decorari cu folii decorative speciale cum ar fi Wall Art si Cutting Vinil si asiguram taierea pe contur a autocolantelor printate sau colorate in diferite culori.

Decorari profesionale si servicii anexe

Pentru ca dorim sa venim in intampinarea clientilor nostrii cu solutii complete  putem realiza conceptia grafica, DTP-ul si productia materialelor pentru decorari de calitate. De asemenea clientii mai pot beneficia de transport si montaj la locatia unde se va realiza decorarea. Autocolantul pe care il propunem  este rezistent la variatiile de temperatura, umezeala si raze UV.

Materialele folosite sunt insotite de certificat de comformitate si garantie.

Decupari autocolante cutter-plotter si print&cutt

Pe langa celelalte servicii, Profi Print asigura si servicii de decupari autocolante. Realizam decuparea cu echipamente de print cutter plottere de ultima generatie, ce beneficiaza de recunoastere optica. Este o tehnologie ce are avantajul ca executa decuparea printurilor pe conturul dorit.

Putem decupa autocolante normale si reflectorizante pentru diverse aplicatii, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Foliile autocolante oferite de Profi Print se pot folosi pentru bannere, vitrine, panouri publicitare, colantari auto, casete luminoase.