Cookie Consent by Privacy Policies Generator

Printuri Outdoor

Printuri Outdoor

Profi Print este solutia optimă in publicitate outdoor de calitate si garanteaza o capacitate de lucru de 4000 mp/zi.

Printurile outdoor realizate de Profi Print sunt imprimate la rezolutii de 300 – 1440 dpi, pentru a se obtine o acuratete a imaginii comparabila cu cea fotografica. Suporturile media utilizate pentru producerea acestor printuri sunt: frontlit banner, banner dubla fata, mesh, backlite, canvas, steag autocolant, autocolant transparent, prelate TIR(Truck Cover) hartie.

 

Servicii complete pentru productie publicitara outdoor

Profi Print ofera servicii complete pentru printurile outdoor, ocupându-se inclusiv de realizarea conceptiei grafice, a DTP-ului, precum si de productia materialelor. Profi Print realizează mai multe tipuri de printuri outdoor pentru: casete luminoase, panouri publicitare, steaguri, bannere, plase publicitare, plase de constructii, decorari vitrine si inscriptionari auto. Compania ofera consultanta specializată. Transportul si montajul se realizeaza la cerere.

 

Caracteristici pentru printurile outdoor

Detinem toate tehnoloogiile de imprimare in format mare cu cernela  UV pentru culori intense și impact vizual deosebit cat si imprimare cu cerenela pe baza de solventpentru bugete reduse.

Printurile realizate de Profi Print sunt insotite de certificat de garantie, având valabilitate un an. Pentru că specialistii Profi Print doresc să execute produse finale la cele mai bune standarde, acestia folosesc pentru printurile mari, materiale de calitate superioara si execută finisarea în conditii optime.