Cookie Consent by Privacy Policies Generator

Printuri Indoor

Printuri Indoor

Profi Print executa printuri indoor de mari dimensiuni cu ajutorul tehnicilor de imprimare de ultima generatie, din dorinta de a obtine o calitate superioara a produselor finale
Compania asigură o capacitate zilnică de lucru de 1000 mp.

Servicii complete pentru printuri indoor (materiale flexibile )

Echipa noastra realizează  printuri indoor având 1.5m, 1.6m , 2.5m,3.2 si 5 metri  latime la rezolutii mari (600 dpi – 1440 dpi), pentru a garanta o acuratete a imaginii comparabila cu cea fotografica. Suporturile pe care le utilizează Profi Print pentru imprimarea indoor pe materiale flexibilein rola  sunt backlite film, hartie white back, hartie foto, autocolant pvc alb , autocolant pvc transparent, panza canvas, panza de pictura, foto tapet, orice suport (vezi link print digital pe suport rigid , window graphic, floor graphic s.a.

La cerere se poate  realiza conceptul  graphic si DTP-ului necesar  productie materialelor cat si montajul materialelor la nivel national.

Pentru printurile indoor realizate, Profi Print acorda o garantie a calitatii materialului si imprimarii in functie de suportul si aplicatia dorita .

Specialistii Profi Print recomandă laminarea printurilor cu folie, lucioasa sau mata, pentru a evita deteriorarea rapida a printurilor si pentru a reda o imagine de cea mai buna calitate. Prin laminare printurile vor fi ferite de deteriorări cauzate de apă, zgarieturi, de vant sau de razele UV.

Materialele pe care le utilizează compania , sunt de calitate superioara. Realizarea si finisarea printurilor indoor au loc în conditii profesionale, pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat, atat după cerintele clientilor, cat si după standardele Profi Print.