Cookie Consent by Privacy Policies Generator

Print digital suport rigid

Print digital suport rigid

Print digital suport rigid cu cerneala UV de  calitate pe orice suport rigid

Servicii complete pentru printuri indoor/outdoor  (materiale rigide  )

Profi Print  realizează  printuri indoor/outdoor  pe suport rigid   la formate extra large de pana la 300x200cm pe grsimi de material depanala 5 cm  dintr-o singura bucata . (600 dpi – 1440 dpi), pentru a garanta o acuratete a imaginii comparabila cu cea fotografica.

Print digital suport rigid cu rezolutii 600-1440dpi ,cmykLcLm +white

Suporturile pe care le utilizam  pentru imprimarea indoor/outdoor  pe materiale rigide   sunt: Forex /Komatex/komacel pvc, dibond ,polipropilena celulara,carton,Plexiglas,sticla,tabla,mdf,pal etc

Pentru printurile indoor realizate, Profi Print acorda o garantie a calitatii materialului si imprimarii in functie de suportul si aplicatia dorita .

La cerere se poate  realiza conceptul  graphic si DTP-ului necesar  productie materialelor cat si montajul materialelor la nivel national

Materialele pe care le utilizează compania , sunt de calitate superioara. Realizarea si finisarea printurilor indoor au loc în conditii profesionale, pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat, atat după cerintele clientilor, cat si după standardele Profi Print.