Cookie Consent by Privacy Policies Generator

Panouri Publicitare

Panouri Publicitare

Panouri publicitare intr-o multitudine de variante

Panourile publicitare de tip backlit pot fi simpla fata sau dubla fata, cu dimensiunile de 3.2m x 2.4m, 4m x 3m, 6m x 3m . Acestea sunt potrivite pentru expunerea pe cladiri sau pentru afisarea la sol. Iluminarea se realizeaza cu tuburi fluorescente sau spoturi.

Panourile publicitare frontlit sunt realizate din tabla vopsita cu brate metalice. Iluminarea lor se face cu spoturi. ProfiPrint are în portofoliu panouri frontlit de urmatoarele dimensiuni: 6m x 3m, 4m x 3m, 8m x 3m.

La cerere putemp produce si dimensiuni atipice.

Panourile sunt realizate din  structura metalica cu poliplan decorat sau printat, tensionat  pe cadru. Sunt iluminate cu spoturi iodura metalica sau led.

Totemurile sunt dispuse vertical si necesita fundatii de beton. Profi Print executa mai multe tipuri de totemuri, din alucobond, plexiglas si poliplan. Pentru obtinerea unui efect maxim, acestea pot cuprinde elemente volumetrice si luminoase. Totemurile se folosesc îndeosebi pentru semnalistica exterioara, fiind amplasate la sedii de firma, la benzinarii sau centre comerciale.

Deoarece execută produse finale durabile si rezistente, Profi Print foloseste pentru realizarea materialelor publicitare materie prima de calitate. Materialele folosite pentru productia publicitara sunt rezistente la variatiile de temperatura, la umezeala si la raze UV.

Profi Print poate realiza si conceptul grafic, simulari 2D si 3D, memoriu tehnic si proiectul avizat pentru aceste totemuri, numai din dorinta de a veni in sprijinul clientilor. Compania ofera transport, instalare si mentenanta in toata tara.